Zoek
Gesauteerde scampi met olijfolie en schorsenerenpuree
4
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel basilicumolie
1 dl halfvolle melk
1 eetlepel light boter
2 eetlepels olijfolie
peper en zout
24 scampi’s
4 schorseneren
1 tuiltje waterkers
Bereiding
1
Maak de schorseneren schoon.
2
Kook de schorseneren in gezouten melk. Mix met de boter tot een gladde massa en breng op smaak met peper en zout.
3
Pel de scampi die je vooraf liet ontdooien en sauteer ze kort in olijfolie op een heet vuur.
4
Serveer met een quenelle van schorsenerenpuree en werk af met wat waterkers en druppels basilicumolie.
Gesauteerde scampi met olijfolie en schorsenerenpuree is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Sint-jakobsschelpen, schorsenerenpuree, kappertjes en peterselie-olie
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsvruchten met Duvelsaus
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde spinazie met gebakken look
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde vegetarische rundsreepjes, rodewijnsaus, shiitakes en uiencompote
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde rapen met kaneel, Iberico-varkensmedaillon
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept