Gesauteerde scampi met olijfolie en schorsenerenpuree

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de schorseneren schoon.
  • 2 Kook de schorseneren in gezouten melk. Mix met de boter tot een gladde massa en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Pel de scampi die je vooraf liet ontdooien en sauteer ze kort in olijfolie op een heet vuur.
  • 4 Serveer met een quenelle van schorsenerenpuree en werk af met wat waterkers en druppels basilicumolie.

Gesauteerde scampi met olijfolie en schorsenerenpuree is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Sint-jakobsschelpen, schorsenerenpuree, kappertjes en peterselie-olie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobsvruchten met Duvelsaus
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde spinazie met gebakken look
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde vegetarische rundsreepjes, rodewijnsaus, shiitakes en uiencompote
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde rapen met kaneel, Iberico-varkensmedaillon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept