Gehakt parmentier met wortelpuree

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uien fijn en fruit ze in olijfolie.
  • 2 Voeg het gehakt toe. Plet het vlees tijdens het bakken met een vork om het los te maken. Bak een paar minuten. Bestrooi met bloem en laat ongeveer twee minuten sudderen. Voeg de tomaten, enkele druppels worcestershiresaus, paprikapoeder, tijm en peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog enkele minuten zachtjes bakken.
  • 3 Ontdooi en verwarm de wortelpuree in de microgolfoven.
  • 4 Strooi het gehakt in een gratinschaal, bedek met een dikke laag wortelpuree en wat paneermeel.
  • 5 Gratineer een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
  • 6 Serveer goed warm, met een salade.

Gehakt parmentier met wortelpuree is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Ovenschotel met prei en ananas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met oranjepuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met appelmoes en aardappelstoplicht
30 min-
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept