2 Spoel de druiven en verdeel in kleine trosjes. Doe ze in een ovenschaal en laat ze een uurtje drogen in de oven zodat ze verschrompelen.
3 Verhoog de oventemperatuur naar 200°C.
4 Spoel de appelen en snijd in
4 Halveer de gedroogde vijgen.
5 Zet een pan op het vuur met wat boter en de rietsuiker. Snijd de vanillestok overlangs in 2 en voeg samen met de appelen en de vijgen toe. Laat het fruit lichtjes karamelliseren. Verdeel het fruit over een ovenschaal samen met de gedroogde druiven. Bestuif met een beetje kaneelpoeder. Snijd de kaas in stukjes en scheur de sneetjes brood. Verdeel de kaas en het brood over de ovenschaal.
6 Plaats de schaal in de oven gedurende 10 min totdat de kaas gesmolten is. Serveer warm of lauw.
Geroosterd fruit met vanille en gesmolten Fruité du Cap Gris-Nez is een recept van Delhaize