Gemarineerde zalm met whisky en komkommer met anijs

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de zalm een uur in de diepvries en snijd hem dan in fijne plakjes. Leg die op een grote schotel en zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Giet er whisky en citroensap over en voeg er zout, peper, fijngehakte bieslook en een beetje fijngehakte anijs toe. Leg er huishoudfolie over en laat 3 uur marineren in de koelkast.
  • 2 Meng de room en de ciderazijn in een slakom. Schil de komkommer, snijd hem in de lengte in 2 en verwijder de zaadlijsten met een lepeltje. Snijd de komkommers vervolgens in fijne plakjes en schep in de slakom. Voeg de rest van de fijngehakte anijs toe, peper en zout toe en meng alles goed door elkaar.
  • 3 Dien de uitgelekte zalmplakjes op met de komkommersalade en enkele crackers.

Gemarineerde zalm met whisky en komkommer met anijs is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige anijskwark met aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Fortune cookies
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept