Gepaneerde roodbaarsfilets met wasabi, sesam en preifondue

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de prei gedurende 10 min op een zacht vuurtje in een pot met deksel. Voeg op het einde boter, zout en peper toe.
  • 2 Klop tegelijkertijd de eiwitten in een bord. Meng de panko met de “Santa Maria Wasabi en Sesam” kruidenmengeling in een ander bord. Doop de visfilets in het eiwit en vervolgens in de gekruide panko en zorg ervoor dat de panko goed aan de visfilets kleeft. Verwarm een beetje arachide-olie in een grote pan en bak vervolgens de visfilets langs elke kant 5 min totdat ze mooi goudbruin zien.
  • 3 Warm tegelijkertijd de boterboontjespuree op (zie verpakking).
  • 4 Dien de visfilets op met de prei, de puree en enkele citroenkwartjes.

Gepaneerde roodbaarsfilets met wasabi, sesam en preifondue is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Oléron oesters met preifondue
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta, preifondue met cottage cheese
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept