Gevulde tomaten en paprika's

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de sjalot en de fijngehakte look in de olijfolie en laat afkoelen.
  • 2 Meng het gehakt, het paneermeel, het ei en de Provençaalse kruiden.
  • 3 Snijd het bovenste deel van de tomaten en haal het vlees eruit. Zout en peper. Vul de tomaten met het gemengde gehakt. Doe hetzelfde met de paprika’s.
  • 4 Schik de paprika’s en de tomaten in een ovenschotel en laat ze bakken op 180°C (de tomaten zo’n 25 min., de paprika’s ongeveer 45 min.).
  • 5 Hak de ui en de look fijn. Fruit ze in wat boter en voeg er het tomatenvlees bij. Laat zo’n twintig minuten sudderen. Kruid naar smaak.
  • 6 Serveer de groenten met de warme tomatensaus.

Gevulde tomaten en paprika's is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept