1 Schil de zoete aardappelen en snij ze in kleine blokjes, giet ze in een kom met koud water, breng aan de kook en laat ongeveer 10 minuten koken. Laat uitlekken en plet ze met een eetlepel olijfolie, peper en zout.
2 Maak een vinaigrette met 2 eetlepels olijfolie en de witte wijnazijn, kruid met peper en zout.
3 Snij de geitenkaas, kruid met peper en zout. Bedek met ½ eetlepel honing. Laat de geitenkaas gratineren onder de grill.
4 Maak een torentje met de zoete aardappelen, de salade, de kervel en de geitenkaas.
5 Voeg een beetje vinaigrette toe om het geheel af te werken. Serveer onmiddellijk.
Geitenkaas met ham en zoete aardappel is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree