Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de vis in 4 porties, overgiet met olijfolie met citroen, bestrooi met peper en laat 30 minuten rusten op kamertemperatuur.
  • 2 Snijd de courgettes met een breed schilmes in fijne, lange plakken. Voeg er 3 soeplepels citroensap, 3 soeplepels olijfolie, de gehakte basilicum en peper en zout aan toe. Meng goed.
  • 3 Verhit een pan met anti-aanbaklaag zonder vetstof. Leg er de stukken tarbot in wanneer ze goed heet is en bak de vis gedurende 1 minuut aan weerszijden op een hoog vuur. Zet dan het vuur laag en laat nog 2 minuten verder garen. Breng op smaak indien nodig.
  • 4 Serveer meteen, samen met het courgetteslaatje. De peterselierisotto van Bart Desmidt past er wonderwel bij.

Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept