Gebraden kabeljauw met gerookte ham

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de stukken kabeljauw in een ovenschotel. Kruid ze en voeg een takje tijm en een laurierblad toe. Wikkel ze in een sneetje gerookte ham. Bak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  • 2 Reinig de groene boontjes en snij de uiteinden er van. Kook ze zo'n een tiental minuutjes.
  • 3 Snij de krieltjes in kwarten en blancheer ze. Laat ze uitlekken en bak ze daarna in een pan met rozemarijn, grof zout en een flinke scheut olijfolie.
  • 4 Bak de boontjes nog kort in de pan met het sjalotje en olijfolie. Breng op smaak.

Gebraden kabeljauw met gerookte ham is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept