1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Snij de champignons in plakjes en bak ze, in een grote braadpan, in 1 eetlepel olie tot al het vrijgekomen vocht verdampt is.
3 Kook intussen de vermicelli 3 minuten in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
4 Klop de eieren los met de room, voeg de vermicelli toe, de helft van de gehakte bieslook en de champignons. Breng op smaak met peper en zout.
5 Giet het eiermengsel in een met olie ingesmeerde ovenschaal, bestrooi met de schilfers grana padano en laat 30 minuten in de oven bakken.
6 Trek intussen met een dunschiller heel fijne, lange plakjes van de courgettes. Voeg het citroensap toe, 3 eetlepels olijfolie, de rest van de gehakte bieslook, peper en zout. Meng goed.
7 Dien de warme frittata op met de courgettesalade en het brood.
Frittata met champignons en salade van courgettes is een recept van Delhaize