Frittata met champignons en salade van courgettes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snij de champignons in plakjes en bak ze, in een grote braadpan, in 1 eetlepel olie tot al het vrijgekomen vocht verdampt is.
  • 3 Kook intussen de vermicelli 3 minuten in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
  • 4 Klop de eieren los met de room, voeg de vermicelli toe, de helft van de gehakte bieslook en de champignons. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Giet het eiermengsel in een met olie ingesmeerde ovenschaal, bestrooi met de schilfers grana padano en laat 30 minuten in de oven bakken.
  • 6 Trek intussen met een dunschiller heel fijne, lange plakjes van de courgettes. Voeg het citroensap toe, 3 eetlepels olijfolie, de rest van de gehakte bieslook, peper en zout. Meng goed.
  • 7 Dien de warme frittata op met de courgettesalade en het brood.

Frittata met champignons en salade van courgettes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept