Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Klop de eieren tot een omelet met de piment d’Espelette. Giet de olijfolie in een pan en doe de eieren erbij. Voeg de pimientos en de bieslook toe. Bestrooi met een beetje grof zeezout. Laat 3 minuten koken op een zacht vuurtje. Strooi de parmezaan erover en zet 8 minuten in de oven.
  • 3 Haal de fritatta uit de vorm en snij in stukken

Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Fritatta Di Ilse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
*Fritatta-puntjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Fritatta Met Kaas Uit De Oven
30-60 min -
Bekijk recept