Kipfilets tex-mex en Florida salade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Bak de stokbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Meng de taco kruidenmix met 3 eetlepels olijfolie, strijk de kipfilets in met dit mengsel en bak ze in ongeveer 10 minuten aan beide kanten goudbruin op middelhoog vuur.
  • 3 Mix intussen ¼ avocado met het limoensap, de yoghurt, 2 eetlepels olie en tabasco. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit. Snij de Romeinse sla in fijne reepjes en de avocado’s in plakjes. Verdeel alles over de borden.
  • 5 Snij de kipfilets in dikke plakken en leg ze op de borden. Dien meteen op met het knapperig brood. Serveer de saus apart.

Kipfilets tex-mex en Florida salade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept