Kippenbouten in de oven met limoncello en tijm

8
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de kippenbouten in een vuurvaste schotel of een ovenschotel. Bestrooi rijkelijk met zout en peper. Maak een puree van de knoflook en leg die tussen de bouten. Garneer met de verse tijm, voeg wat olijfolie en limoncello toe. Snijd de limoenen in kwartjes en leg ze in de schotel.
  • 2 Zet de schotel gedurende een uur in een op 180°C voorverwarmde oven en draai de bouten regelmatig om tijdens het bakken. Opdienen met aardappelen.

Kippenbouten in de oven met limoncello en tijm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept