Kippensalade met noedels op Thaise wijze

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de kip met een mes fijn tot een soort van tartaar.
  • 2 Doe de olie in een diepe pan en bak er de kipstukjes goudbruin in op vrij hoog vuur. Voeg de geraspte gember toe, zout en het fijngehakte chilipepertje, roer 1 min. en neem van het vuur.
  • 3 Leg de noedels in een kookpot met kokend water, neem meteen van het vuur, zet een deksel op de pot en laat 2 min. rusten. Giet de noedels af en spoel ze goed onder koud stromend water.
  • 4 Halveer de komkommer overlangs, verwijder de zaadjes en snij de helften in fijne plakjes. Hak het citroengras zo fijn mogelijk. Hak de koriander en de munt grof.
  • 5 Pers 10 cl sap uit de limoenen en meng het sap met de sweet chili sauce.
  • 6 Doe de goed uitgelekte noedels in een grote kom en voeg de kip toe, de komkommer, het citroengras, de kruiden en de saus. Meng goed en breng op smaak.
  • 7 Serveer koel.

Kippensalade met noedels op Thaise wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Witte Bolletjes Met Kippensalade En Gember
0-10 min -
Bekijk recept
Zomerse kippensalade
Bekijk recept
Zomerse kippensalade
Bekijk recept
Kippensalade met papaya, meloen en pompelmoes
0 min
Bekijk recept