Kip met gember, paksoi en wilde rijst

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het water aan de kook met de sojasaus, rijstazijn, bruine suiker, vijfkruidenpoeder, gember en de grof gehakte lente-uien. Laat dan 5 minuten pruttelen.
  • 2 Pocheer de kip 5 à 10 minuten (zonder dat ze kookt). Haal de kip eruit en laat het kookvocht inkoken met honing.
  • 3 Snij de paksoi in grote stukken en stoof ze kort in olijfolie.
  • 4 Voeg de kip en de paksoi toe en werk af met een paar druppels sesamolie.

Kip met gember, paksoi en wilde rijst is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept