1 Kook de aardappelen ongeschild op de manier van uw keuze.
2 Snij de kipfilets in blokjes. Verwarm een klontje boter in een grote sauteuse en bak de kippenblokjes goudbruin op vrij hoog vuur.
3 Snipper intussen de ui fijn en snij de champignons in plakjes.
4 Neem de kippenblokjes uit de pan, doe dan de ui en de champignons in dezelfde pan, voeg de olie toe en laat bakken tot al het vrijgekomen vocht verdampt is. Giet er de witte wijn bij, roer de bakresten los en voeg het water toe, het verkruimelde bouillonblokje en de helft van de gehakte dragon.
5 Leg de kippenblokjes terug in de pan, dek af en laat 10 minuten op zacht vuur sudderen.
6 Verwarm een klontje boter in een grote pan en bak de aardappelen goudbruin. Kruid met zout.
7 Meng de room met de mosterd, giet op de kip en laat nog 2 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout en voeg de rest van de gehakte dragon toe.
8 Serveer warm met de gebakken krieltjes.
Kippenblokjes met champignons en dragon is een recept van Delhaize