Knapperige taartjes met salsa van garnalen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en de chilipeper heel fijn. Snij de ontpitte tomaat en de avocado in kleine blokjes. Doe alles in een kom en voeg, naar eigen smaak, limoensap toe. Doe er de olie bij, de koriander en de grof gehakte garnalen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Laat de boter smelten.
  • 3 Smeer 1 vel brickdeeg in met gesmolten boter, snij in 4 en neem een taartvormpje. Leg er de 4 stukken in, verschuif ze zodat ze de vorm helemaal bedekken. Druk goed aan. Maak zo 4 taartbodempjes en bak ze in 10 min. bruin in de oven. Haal uit de vormpjes en laat op een taartrooster afkoelen.
  • 4 Leg de bodempjes, net voor het serveren, op de borden en beleg ze met de garnalensalsa. Werk af met verse koriander en serveer meteen.

Knapperige taartjes met salsa van garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept