1 Snipper de ui en de chilipeper heel fijn. Snij de ontpitte tomaat en de avocado in kleine blokjes. Doe alles in een kom en voeg, naar eigen smaak, limoensap toe. Doe er de olie bij, de koriander en de grof gehakte garnalen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.
2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Laat de boter smelten.
3 Smeer 1 vel brickdeeg in met gesmolten boter, snij in 4 en neem een taartvormpje. Leg er de 4 stukken in, verschuif ze zodat ze de vorm helemaal bedekken. Druk goed aan. Maak zo 4 taartbodempjes en bak ze in 10 min. bruin in de oven. Haal uit de vormpjes en laat op een taartrooster afkoelen.
4 Leg de bodempjes, net voor het serveren, op de borden en beleg ze met de garnalensalsa. Werk af met verse koriander en serveer meteen.
Knapperige taartjes met salsa van garnalen is een recept van Delhaize