Kokosragout met quorn

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voeg toe aan je winkelmandje
  • 2 E-mail
  • 3 30 g gember
  • 4 2 snuifjes citroensap
  • 5 2 zoete aardappelen
  • 6 1 groene paprika
  • 7 1 courgette
  • 8 100 g sperziebonen
  • 9 100 g broccoli 1
  • 0 2 teentjes knoflook 1
  • 1 0,5 rood of groen pepertje 1
  • 2 2 soeplepels kerriepoeder 1
  • 3 kokosvet of olijfolie 1
  • 4 200 g Quornblokjes 1
  • 5 4 dl kokosmelk 1
  • 6 verse koriander 1
  • 7 zout 1
  • 8 Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Snij de groene paprika, de courgette en de sperziebonen in stukjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Schil en versnipper de knoflook. Schil en plet de gember. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes. 1
  • 9 Breng water aan de kook en voeg er eerst de sperziebonen aan toe en 2 minuten nadien de broccoliroosjes. Laat de groenten nog drie minuten doorkoken, laat ze vervolgens uitlekken en zet ze opzij. 2
  • 0 Verwarm een vleugje kokosvet of olijfolie en stoof de knoflook, de gember en het pepertje. 2
  • 1 Voeg de zoete aardappelen en de stukjes paprika toe en kruid ze met kerriepoeder. Bak de groenten al dente met een deksel. 2
  • 2 Voeg de courgette en de quornblokjes toe, laat ze een poosje bakken en giet vervolgens de kokosmelk over de groenten. 2
  • 3 Laat de groenten sudderen en voeg vervolgens de broccoli en sperziebonen toe. Hak de koriander fijn. 2
  • 4 Breng de ragout op smaak met een snuifje zout, het citroensap en de koriander.

Kokosragout met quorn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept