Konijn met Westmalle Tripel

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zout en peper het konijn en laat het bruinen in de boter.
  • 2 Snijd de selder, de ui en de wortel in blokjes en bak ze in wat boter. Voeg de groenten bij het konijn en doe er het bier, het kruidentuiltje en de gedroogde abrikozen bij.
  • 3 Laat ongeveer 35 min. sudderen op een laag vuur.
  • 4 Laat de saus nog wat verder koken of bind ze met maïszetmeel.

Konijn met Westmalle Tripel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes met Oudendijk Gouda
10 min Snack
Bekijk recept
Terrine van ossenstaart
120 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met tripel
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept