Gestoofde witte asperges met saffraan

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de asperges met een dunschiller. Verwarm de olijfolie in een grote pan en stoof de asperges. Peper. Doe het deksel op de pan en laat 10 min. garen op een laag vuurtje. Draai de asperges regelmatig om. Haal het deksel eraf en laat nog zo’n 5 min. bakken. Ga na of de asperges gaar zijn door er in te prikken.
  • 2 Warm de gevogeltebouillon op in een kleine kookpot. Voeg de room en saffraan toe en breng aan de kook. Laat lichtjes inkoken. Peper. Verdeel de asperges en de saus over de borden en strooi er wat fleur de sel over. Serveer.

Gestoofde witte asperges met saffraan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept