Zoek
Gebak met speculoos en clementines
8
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
70 g blonde kandijsuiker
100 g malse boter
10 cl volle melk
20 g maïszetmeel
3 eieren
0,5 zakje bakpoeder
50 g bloem
1 mespunt zout
bakpapier
200 g geplette speculoos
clementines
Bereiding
1
Meng de malse boter, de blonde kandijsuiker, het maïszetmeel, de volle melk, de eieren, het bloem, het bakpoeder en het zout.
2
Doe daarbij de geplette speculoos.
3
Giet het mengsel in een vorm bekleed met bakpapier.
4
Laat 30 min. bakken in de oven (voorverwarmd op th. 5/6 – 160°C).
5
Laat afkoelen op een rooster, versier dan met kwartjes clementine.
Gebak met speculoos en clementines is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Rolgebak met choco
Nagerecht
Bekijk recept
Zo-klaar-clementinetiramisu
11 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min
Snack
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept