1 Verwijder de uiteinden van de sperziebonen. Blancheer ze 5 minuten in gezouten kokend water. Laat uitlekken. Snij de paprika in reepjes en blancheer hem gedurende 1 minuut in gezouten kokend water. Laat uitlekken. Snij de steel van de lente-uien en snijd ze overlangs in twee.
2 Kook de noedels in gezouten kokend water. Laat ze uitlekken.
3 Verwarm 2 eetlepels arachideolie in een wok en bak de gember al roerend op een hoog vuur gedurende enkele seconden. Voeg de sperziebonen toe en laat ze 2 minuten meebakken. Voeg de paprika en de lente-ui toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg de sojasaus, de sesamolie en de gevogeltebouillon toe en laat nog 1 minuut garen. Voeg de noedels toe en bak ze mee. Serveer onmiddellijk.
Gebakken noedels met groenten is een recept van Delhaize