Gebakken koolvis, aardappelen en salsa verde

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde en gewassen aardappelen in zout water.
  • 2 Hak de peterselie, basilicum en munt fijn. Snij de look, kappertjes, augurken en ansjovis fijn. Meng alles goed met de mosterd, wijnazijn en olijfolie tot een mooie salsa. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Schep de salsa onder de aardappelen.
  • 4 Voeg peper en zout toe op de koolvisfilets en bak ze goudbruin in een warme pan met wat olijfolie.
  • 5 Schik de filets op de aardappelen en versier met enkele verse spinazieblaadjes. Serveer met de rest van de spinazie, die enkele minuutjes gestoofd is in olie.

Gebakken koolvis, aardappelen en salsa verde is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept