Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de stukken konijn en bak ze aan weerskanten in de gesmolten boter in een grote braadpan.
  • 2 Hak ondertussen de ui, de gember en een beetje tijm. Snijd de knoflookbol horizontaal doormidden en gebruik enkel de onderste helft. Schil de wortelen.
  • 3 Neem de stukken konijn uit de pan en stoof de ui, knoflook, gember en tijm. Giet er na 2 min de porto over en roer de aanbaksels goed los.
  • 4 Leg de stukken konijn terug in de pan. Voeg de gevogeltefond, wortelen, rozijnen, laurier en de snee brood ingesmeerd met mosterd toe. Leg een deksel op de pan en laat 40 min op een heel laag pitje sudderen.
  • 5 Hak de pistachenoten fijn en strooi ze over het konijn.

Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree met gepofte knoflook
30 min Bijgerecht
Bekijk recept