Gehaktballen met selder in tomatensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de selder en snij deze in schijfjes, die je laat fruiten in 1 eetlepel olijfolie. Voeg het tomatenvlees toe en laat 15 minuten sudderen.
  • 2 Kruid het gehakt met peper en zout en meng er het ei en het paneermeel onder. Draai er balletjes van.
  • 3 Dompel de balletjes onder in koud gezouten water, dat je vervolgens gedurende 3 minuten laat koken. Koel ze af in koud water. Dep de balletjes droog met keukenpapier en bak ze goudbruin in olijfolie. Voeg ze toe aan de saus en laat stoven.
  • 4 Doorprik de zak aardappelpuree en warm deze op in de microgolfoven (750 W – 4 tot 5 minuten).
  • 5 Dien de gehaktballen op met de puree en werk af met een beetje peterselie.

Gehaktballen met selder in tomatensaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept