Zoek
Gemarineerde zalm met salade van venkel, radijs en zure room
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g zalm
100 g zure room
1 venkel
0,5 citroen (sap en zeste)
4 lente-uitjes
0,5 bosje radijzen
150 g waterkers
120 g sesamstokjes
2 eetlepels olijfolie
zout
peper
Bereiding
1
Snij de zalm in fijne reepjes. Kruid met peper en zout, voeg de zeste toe en besprenkel met citroensap en olijfolie.
2
Bereid een salade met de waterkers, de in 4 gesneden radijzen, de stukjes venkel en de gesneden lente-ui.
3
Dresseer het bord met de zalm, de salade, de zure room en de sesamstokjes.
4
Werk af met zwarte peper.
Gemarineerde zalm met salade van venkel, radijs en zure room is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept