Gebakken schelvis met korstje van pickleschips

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de friteuse voor op 140°C.
  • 2 Hak de zilveruitjes en de augurken fijn. Hak de peterselie en voeg deze samen met de mayonaise bij de zilveruitjes en augurken. Meng goed en plaats afgedekt in de koelkast.
  • 3 Kruid de schelvishaasjes met peper en zout.
  • 4 Zet 3 kommetjes klaar: 1 kommetje met de bloem, 1 met het losgeklopte ei en 1 met de geplette pickleschips.
  • 5 Wentel de schelvishaasjes eerst door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en daarna door de pickleschips.
  • 6 Bak de filets gaar en mooi goudbruin gedurende 3 à 4 min in de friteuse en laat uitlekken op een keukenpapiertje. Serveer er enkele partjes citroen en de tartaarsaus bij.

Gebakken schelvis met korstje van pickleschips is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept