Gegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaar

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast.
  • 2 Vul een kookpot met water en breng het aan de kook. Verwarm een grillpan zonder toevoeging van vetstof.
  • 3 Meng voor de salade de gehalveerde kerstomaten met het grofgehakte basilicum, 3 eetlepels olijfolie, de azijn, peper en zout.
  • 4 Smeer de tussenribstukken in met olijfolie en rooster ze 1 min. 30’ aan elke kant in de hete pan. Verlaag het vuur en laat ze verder bakken afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid ze op het einde met peper en zout.
  • 5 Laat de pasta ondertussen beetgaar koken. Giet af en voeg de auberginekaviaar toe.
  • 6 Laat de tussenribstukken 1 min. rusten vooraleer ze te versnijden. Serveer ze meteen met de pasta en de salade.

Gegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaar is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Auberginekaviaar met feta en walnoten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte auberginekaviaar
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quinoa met gegrilde courgettes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept