Gebraad met kruiden

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het vlees 1 uur vooraf uit de koelkast.
  • 2 Steek de barbecue aan en laat hem heel heet worden.
  • 3 Besmeer het vlees rijkelijk met mosterd. Pluk de blaadjes tijm en strooi deze over het vlees. Schroei het vlees 3 minuten langs beide kanten dicht op de hete grill. Kruid met zout en een stevig snufje Chili Explosion.
  • 4 Leg het vlees op de zijkant van de rooster waar er minder kolen liggen. Sluit het deksel en gaar verder gedurende ± 15 minuten. Het vlees moet nog rosé zijn binnenin.
  • 5 Haal het vlees van de barbecue, wikkel in een vel aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.
  • 6 Snijd er sneetjes van en serveer meteen.

Gebraad met kruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minilamsgebraad in kruidenkorst en mals honingwitlof
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept