Fettuccine met pecorino en truffel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de pecorino en doe in een grote kom. Spoel de rucola, zwier droog en hussel onder de kaas.
  • 2 Zet een pannetje op het vuur en rooster de pijnboompitten.
  • 3 Kook de verse fettuccine gaar in kokend, stevig gezouten water. Schep de fettuccine uit het water en meng onder het pecorino-rucola mengsel. De pasta hoeft niet volledig uit te lekken, want het restje kookvocht zorgt voor de binding en de saus. Besprenkel met de truffel- en olijfolie en voeg eventueel wat extra kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Werk de fettuccine af met de geroosterde pijnboompitten en de truffelschilfers. Dien meteen op.

Fettuccine met pecorino en truffel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met walnoten en gorgonzola
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle primavera
Hoofdgerecht
Bekijk recept