Forel in papillot met olijven, citroen en kappertjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels beetgaar in de schil. Blancheer de bonen.
  • 2 Leg op elk vel aluminiumfolie een forel. Kruid met peper en zout en voeg een beetje olie toe.
  • 3 Bedek met 4 in stukken gesneden aardappels, tijm, peterselie, kappertjes, olijven, de fijngesnipperde jonge uien, de bonen, de pastis en een paar schijfjes citroen.
  • 4 Sluit de papillotten goed en bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ongeveer 25 min.
  • 5 Werk af met peterselie.

Forel in papillot met olijven, citroen en kappertjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept