Forel met tartaar van zuring en salade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de forellen met peper en zout. Bak ze in een hete pan met een beetje olijfolie en voeg een klontje boter toe.
  • 2 Pel en plet de hardgekookte eieren en meng ze met de mayonaise, de yoghurt, de ansjovis, de zuring, de augurken, de peterselie en de kappertjes.
  • 3 Snij de komkommer, de venkel, de slaharten, de peulen en de schelperwten in stukken.
  • 4 Vermeng met de sla. Breng op smaak metpeper, zout, olie en azijn.
  • 5 Dien de forellen op met de salade en de tartaarsaus met zuring.

Forel met tartaar van zuring en salade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept