Zoek
Forel met tartaar van zuring en salade
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 forellen
80 g mayonaise
2 eieren, hardgekookt
125 g Bulgaarse natuuryoghurt
1 handvol platte peterselie
4 augurken
1 eetlepel kappertjes
1 handvol zuring
4 ansjovisfilets
0,5 venkel
0,5 komkommer
1 molsla of zakje rucola
0,25 zakje jonge spinaziescheuten
0,25 bakje peulen
1 handvol kervel
0,25 bakje schelperwten
2 slaharten
3 eetlepels slaolie
2 eetlepels witte wijnazijn
1 eetlepel olijfolie
peper
0,5 eetlepel boter
zout
Bereiding
1
Kruid de forellen met peper en zout. Bak ze in een hete pan met een beetje olijfolie en voeg een klontje boter toe.
2
Pel en plet de hardgekookte eieren en meng ze met de mayonaise, de yoghurt, de ansjovis, de zuring, de augurken, de peterselie en de kappertjes.
3
Snij de komkommer, de venkel, de slaharten, de peulen en de schelperwten in stukken.
4
Vermeng met de sla. Breng op smaak metpeper, zout, olie en azijn.
5
Dien de forellen op met de salade en de tartaarsaus met zuring.
Forel met tartaar van zuring en salade is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept