Fijne taart met appelen en Reblochon

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C).
  • 2 Schil de appelen en snij ze in zeer fijne schijfjes. Giet ze in een kleine slakom met het sap van een halve citroen en koud water. Snij de kaas in plakjes.
  • 3 Rol het deeg uit en laat het op het bijgevoegde vel bakpapier liggen. Leg er de goed uitgelekte appelschijfjes op. Laat de rand vrij net als bij een pizza. Overgiet met honing en verdeel de kaas erover. Bestrooi met de grof gehakte walnoten en breng op smaak met peper.
  • 4 Zet alles (taart + papier) op het rooster en laat 15 min. goudbruin bakken in de oven. Bestrooi met rucola en dien warm op.

Fijne taart met appelen en Reblochon is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met artisjok en reblochonkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raclette met 4 smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept