Panna cotta met roquefort, vijgen en honing

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de melk en in stukken gesneden roquefort in een kookpot. Kruid met de 5-bessenpeper en breng aan de kook. Doe het agaragarpoeder erbij en klop. Laat nog 2 min. al roerend koken.
  • 2 Doe de panna cotta in de serveerglazen. Zet 1 uur in de koelkast.
  • 3 Snijd de vijgen in kleine blokjes, doe ze in een diep bord met de takjes tijm en de honing. Voeg peper toe en meng.
  • 4 Werk de glazen net voor het serveren af met de vijgen met honing.

Panna cotta met roquefort, vijgen en honing is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept