Pangasius met crumble van gedroogde tomaten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze in water gaar.
  • 3 Giet intussen de tomaten af, maar bewaar de olie. Doe 100 g tomaten in de beker van de hakmolen en voeg het geperste lookteentje toe, het paneermeel, de parmezaan en de peterselieblaadjes. Laat de hakmolen draaien, voeg geleidelijk aan een beetje van de bewaarde olie toe tot je een crumble bekomt. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Smeer een ovenschaal lichtjes in met olie en leg er de pangasiusfilets in. Bedek ze met de tomatencrumble en zet gedurende 15 minuten in de oven.
  • 5 Maak intussen de sperziebonen schoon en kook ze in ongeveer 8 minuten gaar in gezouten kokend water. Giet af.
  • 6 Giet de aardappelen af, voeg de resterende olie van de tomaten toe en prak grof. Breng op smaak met peper en zout.
  • 7 Serveer alles warm.

Pangasius met crumble van gedroogde tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept