Pannacotta met chocolade en bosbessen

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de bosbessen uit de diepvriezer en leg ze op een groot plat bord.
  • 2 Verwarm de sojamelk op een matig vuur. Breek de chocolade in stukken. Als de sojamelk heel warm is, haal je de pot van het vuur en doe je er de chocolade bij. Dek af en laat 8 minuten smelten. Daarna roer je de bereiding om de chocolade goed te mengen. Zet de pot terug op het vuur en breng aan de kook. Voeg de agar-agar toe en laat nog 2 minuten koken terwijl je roert. Giet de pannacotta in vier vormen. Laat afkoelen op kamertemperatuur, bedek met folie en zet 1 uur in de koelkast of totdat je het opdient.
  • 3 Ontvorm de pannacotta's op een bord en verdeel de bosbessen erover.

Pannacotta met chocolade en bosbessen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta taart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Pannacotta van ricotta met aardbeientartaar en basilicum
35 min
Bekijk recept
Kruidenpannacotta met rivierkreeftjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannacotta Met Caramelsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept