Pasta met snijboontjes en tomaatjes

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kleur de pijnboompitten in de pan.
  • 2 Snijd de snijboontjes in de lengte in lange slierten, zo krijg je spaghetti van boontjes. Dat gaat verrassend eenvoudig: leg een snijboon op een plank en met de punt van een scherp schilmesje snijd je er slierten af, 2 à 3 slierten per snijboon. Kook ze gaar in wat water met zout.
  • 3 Kook de pasta gaar.
  • 4 Snijd intussen de kerstomaatjes in twee en voeg er de in stukken getrokken basilicumblaadjes bij. Giet de snijboontjes af en voeg ze bij de tomaatjes en de basilicum. Giet er een flinke scheut olijfolie bij en kruid stevig met peper en een beetje fleur de sel.
  • 5 Meng alles goed zodat de smaken goed kunnen vrijkomen en de verleidelijke geuren je tegemoet komen.
  • 6 Giet de pasta af en meng door de groenten. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.

Pasta met snijboontjes en tomaatjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept