Papillot met appel, geitenkaas en rozijnen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in fijne partjes. Hak de noten fijn. Hussel even door mekaar en leg op een vel bakpapier. Voeg de rozijnen toe, leg er een geitenkaasje op en lepel er de esdoornsiroop over.
  • 3 Bak gaar in de oven gedurende 12 min. Serveer warm.

Papillot met appel, geitenkaas en rozijnen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept