Panna Cotta met munt

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de room op en haal deze van het vuur net voor het kookpunt bereikt wordt. Gooi er de muntblaadjes bij, dek de pot af en laat het mengsel volledig afkoelen.
  • 2 Laat de gelatine weken in koud water. Filter de room en warm deze op een zacht vuurtje op met de suiker tot er een homogeen mengsel bekomen wordt. Haal de pot van het vuur, voeg de uitgeknepen gelatine toe en meng goed; laat het mengsel afkoelen.
  • 3 Voeg de zure room toe en giet de panna cotta in glaasjes. Laat minstens twee uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Serveer de panna cotta koel en werk af met munt. Je kan de panna cotta gewoon zo proeven, naar smaak kan er ook pure chocolade of wat vers fruit toegevoegd worden.

Panna Cotta met munt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept