7 Snij de avocado in twee. Verwijder de pit en de schil. Snij het vruchtvlees in grote blokjes. Schil de kiwi en snij hem in acht stukken. Schenk 80 cl groentebouillon, de avocado, de kiwi, het limoensap en de jonge spinaziescheuten in de kom van een blender. Mix fijn. Kruid met peper en zout en zet opzij. 1
8 Doe de garnaalstaarten, het eiwit, het maïszetmeel, de korianderblaadjes, de fijngesneden bieslook, de geschilde en geraspte gember in de kom van een mixer. Mix tot een homogeen deeg. Breng op smaak met zout en Spaanse peper in poedervorm. 1
9 Giet de rest van de groentebouillon in een pannetje en breng aan de kook. Maak een mooie quenelle met het garnalendeeg en doe ze 8 minuten in de bouilllon. Laat uitlekken en herhaal dit tot het deeg op is. 2
0 Op het bord: schenk de avocadocrème in een bord, leg op elk bord een garnalenquenelle en breng op smaak met enkele druppels goede olijfolie.
Fijne crème van avocado, kiwi en spinazie, quenelles van garnalen is een recept van Delhaize