Filobeursjes met hervekaas en peer

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en schil de peren. Snij ze in blokjes.
  • 2 Plooi de vellen filodeeg open. Leg in het midden van elk vel een nootje boter en een stuk Hervekaas. Kruid met peper en zout.
  • 3 Verdeel de in blokjes gesneden peer over de vellen, voeg nog wat blaadjes rozemarijn en een vleugje honing toe.
  • 4 Plooi de beursjes toe en bak ze aan beide kanten goudgeel in de pan, in wat boter.
  • 5 Serveer warm met een gemengde salade.

Filobeursjes met hervekaas en peer is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept