Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de augurken, zilveruitjes, kappertjes en de krulpeterselie fijn en meng samen onder de mayonaise tot je een tartaar hebt. Kruid af met peper en zout.
  • 2 Schil en snij de aardappelen in blokjes en kook ze gaar in water met een blokje kippenbouillon. Giet ze af, maar hou wat kookvocht apart bij. Pureer ze.
  • 3 Voeg de verse spinazieblaadjes bij de puree. Kruid met peper en zout. Als de puree te droog is voeg er dan nog een beetje kookvocht aan toe.
  • 4 Bak de fishsticks in olijfolie en serveer met de spinaziepuree en tartaarsaus. Werk af met een stukje citroen.

Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fishsticks
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
zelfgemaakte Fishsticks
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broccolipuree met spekblokjes en fishsticks
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelpuree met zelfgemaakte fishsticks
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept