Fish pie - visgratin

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde en in stukken gesneden aardappels. Pureer ze met de boter en de melk. Kruiden met peper en zout.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de gerookte vis en de scholfilet in stukjes van 2 cm. Rasp de cheddar. Hak de spinazie grof. Hak de blaadjes van de platte peterselie en de dille fijn. Giet alles in een slakom en voeg vervolgens de room, het citroensap en de citroenzeste toe. Meng en pas de kruiding aan.
  • 3 Giet het mengsel in een ovenschotel en bedek het met de puree en laat gedurende 30 minuten goudbruin worden in de oven.
  • 4 Dien onmiddellijk op met een salade.

Fish pie - visgratin is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Visgratin met pangasiusfilet onder bleekselderij en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makkelijke visgratin
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Florentijnse Visgratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Visgratin
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipreepjes met groene curry
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept