Filet van haas met verse druiven

4
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de uitjes.
  • 2 Smelt de boter met de olie in een kleine sauteerpan, bak de filets snel aan beide kanten bruin, kruid met peper en zout, neem uit de pan en hou warm.
  • 3 Fruit de uitjes in dezelfde pan tot ze bruingebakken zijn, voeg dan de wijn toe, de wildfond en het kruidentuiltje. Breng aan de kook, dek af en laat 15 min. op een zacht vuur sudderen. Voeg het bindmiddel toe en laat nog 15 min. onafgedekt zacht koken.
  • 4 Voeg dan de afgeriste druiven toe, de azijn en de hazenfilets. Laat nog 5 min. sudderen, breng op smaak met peper en zout en dien meteen op.
  • 5 Serveer met een stoemp met spruitjes.

Filet van haas met verse druiven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept