Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Doe de ontpitte en in blokjes gesneden paprika’s in een stoofpan. Voeg 1 takje rozemarijn toe, de gehakte rode ui, het geperste lookteentje en de fijngehakte chilipeper. Doe er het water en de bouillonpasta bij. Breng aan de kook en laat 20 min. sudderen.
  • 3 Leg ondertussen elke portie kabeljauw op 4 sneetjes spek, kruid met peper en vouw het spek naar binnen over de vis. Leg de vispakketjes in een met olie ingesmeerde ovenschotel. Laat 15 min. in de oven bakken.
  • 4 Verwijder de rozemarijn uit de stoofpan. Mix de paprika’s tot een fijne coulis en giet door een zeef. Doe de coulis opnieuw in de stoofpan, voeg de boter toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Lepel de coulis op de borden, leg er de kabeljauwpakketjes op en werk af met rozemarijn. Serveer meteen met verse pasta of in de schil gebakken krielaardappelen.

Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept