Kalkoenkarbonade met Achelse trappist

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de veenbessenmix 15 min weken in lauw water.
  • 2 Zout en peper de kalkoenblokjes en bak ze in boter op een hoog vuur tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pot en fruit de look en de fijngehakte ui. Voeg na 5 min opnieuw de kalkoenblokjes toe samen met het kruidentuiltje, de bouillon, het bier, de veenbessen en de kaneel. Laat ongeveer 20 min zachtjes sudderen.
  • 3 Schil de appel en snijd hem in blokjes. Doe hem bij de kalkoenkarbonade en laat alles nog 10 min extra koken.
  • 4 Laat de jus eventueel nog even langer koken en/of bind hem met wat maïszetmeel.

Kalkoenkarbonade met Achelse trappist is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met trappist en specerijen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept