Zoek
Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
4
30 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 sneetje brood
800 g varkenswangen
300 g uien
2 Westmalle Tripel of Dubbel
1 blokje vleesbouillon
800 g pastinaak in stukjes
1 eetlepel Bister L’impériale mosterd
2 eetlepels Ardeense boter AOP
zwarte peper
zout
1 kruidentuiltje
Bereiding
1
Bak het vlees aan in boter en kruid met peper en zout.
2
Bak in dezelfde pan de grof gesneden ui en voeg toe aan het vlees.
3
Blus de pan met water.
4
Voeg de Westmalle toe en het bouillonblokje, en ook het met mosterd besmeerde brood. Laat 3 uur zeer zachtjes sudderen.
5
Schil de pastinaak en snij er frietjes van. Kook 15 min. beetgaar in water. Verfris met ijswater en bak krokant op 180 graden in de frituurpan.
Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Borsjtsj
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept