Zoek
Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
4
15 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g carpaccio
40 g rucola
40 g geschaafde Parmezaanse kaas
4 eetlepels olijfolie
zwarte peper van de molen
grof zeezout
Bereiding
1
Schik de plakjes rundvlees op een plat bord.
2
Kruid met zwarte peper van de molen en besprenkel met olijfolie.
3
Schik er enkele takjes rucola op en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept