Klassieke pesto met basilicum, pijnboompitten en parmigiano

1
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Schep de pesto in een pot met een deksel dat goed afsluit. Giet er nog een laagje van ½ cm olie over en bewaar in de koelkast.

Klassieke pesto met basilicum, pijnboompitten en parmigiano is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picknickbol met tonijn
20 min
Bekijk recept
Farrosalade met gedroogde tomaat en basilicumpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perline in kruidige tomatensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept