Tortellini met prosciutto crudo in ‘sauce vierge’

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de half-gedroogde tomaten fijn, samen met de gemarineerde look, de olijven en de kappertjes. Meng alles in een schotel met de olie van de tomaten. Kruiden met peper en zout.
  • 2 Voeg er geroosterde pijnboompitten en royaal gehakte basilicum aan toe.
  • 3 Laat de tortellini twee minuutjes koken in gezouten water.
  • 4 Giet af en meng er de geurige 'sauce vierge' onder.
  • 5 Bestrooi met parmezaan en dien meteen op.

Tortellini met prosciutto crudo in ‘sauce vierge’ is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept